Ottawa Senatorsin ja San Jose Sharksin välisestä viime yön kohtaamisesta muodostui todella kuuma ottelu, jossa nähtiin reippaasti ylilyöntejä.

Yksi tällaisista nähtiin, kun Senators-kapteeni Erik Karlssonilla ja Sharksin huippupuolustaja Marc-Edouard Vlasicilla oli vääntö menossa kulmauksessa. Vlasic menetti tilanteessa täysin malttinsa ja kiskaisi todella rumasti Karlssonia mailalla kasvoihin, tai ainakin yritti sitä.

Callum Fraser

@CallumFraser18
Here's a better angle on the Vlasic spear/pitchfork on Karlsson from @Sportsnet. This is pretty clear cut.

Tilanteen jälkeen Senatorsin Kyle Turris lähti jahtaamaan Vlasicia ja antoi nyrkkiensä puhua. Karlsson puolestaan pystyi pitämään itsensä rauhallisena, mutta oli todella vihainen Vlasicin tempusta.

– Hän yritti leikata kasvoni, Karlsson kertoi ruotsalaislehti Expressenin haastattelussa.

Sportsnetille hän antoi tilanteesta vielä laajemmin kommentteja.

– Tilanne oli täysin ohitse ja yritin vain poimia mailaani, kun hän päättää tehdä jotain tuollaista. Se oli todella vaarallinen temppu ja täysin tahallinen.

– Onneksi en menettänyt malttiani ja tehnyt jotain typerää ja olen onnellinen, ettei hän osunut mihinkään pahempaan paikkaan. Haluan kiittää myös Turrisia puolustamisestani.

Hoffmanilta todellinen törkytemppu

Ehkä vielä Karlssonin tilannetta pahempi törkyily nähtiin Senatorsin Mike Hoffamanilta, kun hän kiskaisi päätöserässä Sharksin tähtipelaaja Logan Couturea suoraan poikittaisella mailalla niskan/takaraivon alueelle.

Kaksikko taisteli kiekosta ja Couture pökkäisi ensiksi Hoffmania kevyesti poikittaisella selkäpuolelle. Lopulta kiekko päätyi Couturelle ja Hoffman tuli vauhdilla, vieläpä täysin pimeästä kulmasta, kiskaisemaan Sharks-peluria rumasti poikittaisella.

Sharks Central

@SJSharksNHL
Logan Couture left the game in the 2nd period after a cross check from Mike Hoffman. Five-minute major.

Toisin kuin Vlasic oman temppunsa kanssa, Hoffmanille vihellettiin tilanteesta 5+10 minuutin rangaistus. Nähtäväksi jää, että onko tilanteesta luvassa lisäseuraamuksia, mutta sekä Hoffman että Vlasic ansaitsisivat pelikieltoa.

Sharks voitti ottelun voittolaukauksilla 4-3.