Connor McDavid johdatti joukkonsa yön NHL-kierroksella Philadelphia Flyersin vieraaksi. Ottelussa nähtiin peräti 11 maalia, kun Flyers nappasi jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa maalein 6-5.

Ottelun suurin puheenaihe oli kuitenkin McDavidin ja Brandon Manningin kohtaaminen. Manning oli se pelaaja, joka taklasi McDavidin laitaa päin sillä seurauksella, että hän oli sivussa tositoimista lähes puolet kaudesta.

Kaksikko oli toistensa kimpussa jo ottelun ensimmäisessä erässä. Kun McDavid iski kiekon toisessa erässä Flyersin verkkoon, hän antoi välittömästi maalin jälkeen sanalliset terveiset Manningin suuntaan.

Alla oleva video tuskin tarvitsee käännöstä.

McDavid latoi suorat sanat

Ottelun jälkeen McDavid oli lukuisien toimittajien edessä ja hän kommentoi hänen ja Manningin välistä tilannetta.

– Tiedättekö mitä, minä tein kaikkeni, kun puolustin häntä viime vuonna mediassa. En halunnut sanoa, että hän teki sen tahallaan, McDavid totesi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Hän halusi kommentoida tänään viime vuoden tapahtumia ja mielestäni se oli yksi luokattomimmista asioista, joita olen koskaan nähnyt jäällä. Hän sanoi tiettyjä asioita ja meidän jätkämme vastasivat sen mukaisesti.

Manning sai viime vuonna jopa tappouhkauksia Oilers-faneilta ja toisti ottelun jälkeisessä haastattelussa, että McDavidin loukkaantuminen viime vuonna oli täysi vahinko.

– Uskon, että jokainen, joka tuntee minut tai on pelannut minua vastaan, tietää, että en ole sen kaltainen pelaaja. En ole tuolla tarkoituksenani vahingoittaa ketään. Olen kaveri, joka pelaa kovaa ja olen ylpeä siitä, Manning kertasi haastattelussa.

– Mitä viime vuoteen tulee, se oli täysi vahinko. Tarkoitan, että siinä oli kolme pelaajaa mukana ja siinä tilanteessa ei ollut mitään tarkoitusta loukata ketään tahallaan.