Chicago Blackhawks joutuu tulemaan toimeen ilman luottopuolustajaansa Brent Seabrookia, joka loukkaantui viime yönä Blackhawksin 4-0 voittoon päättyneessä ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Joukkueelta on jo ennestään loukkaantuneena kapteeni ja ykkössentteri Jonathan Toews sekä ykkösmaalivahti Corey Crawford.

Seabrook kärsi yläraajavammasta, mutta hänen tilastaan ei julkaistu vielä tarkempaa tietoa. Vamma tuli kiekontavoittelutilanteessa, kun Coyotesin Jordan Martinook kamppasi hänet vahingossa ja harmittoman näköisesti jään pintaan.

Hänen nähtiin kuitenkin juttelevan ottelun jälkeen siviilivaatteet päällä joukkuekavereilleen ottelun jälkeen, mikä ei välttämättä kerro vakavasta vammasta.

Blackhawksin takalinjat eivät ota loukkaantumisesta hirveän suurta osumaa, sillä Duncan Keith, Nicklas Hjalmarsson sekä Brian Campbell hoitavat edelleen mainiosti puolustuspään velvoitteita, vaikka yksi mies tippuikin pois.

Seabrook on kerännyt kuluvalla kaudella tehot 2+14, vaikka miehen peliä ei arvostellakaan hyökkäyspään pelaamisen suhteen niin paljoa kuin oman pään pitämisen suhteen.