NHL:ssä nähtiin yön kierroksella ainoastaan kaksi ottelua, mitkä molemmat pelattiin Kanadassa, kun taas Yhdysvalloissa oltiin siirrytty kiitospäivän viettoon.

Suomalaispelaajia NHL-kaukaloissa nähtiin kolme, kun Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon Carolina Hurricanes matkasi Montreal Canadiensin vieraaksi ja Tuukka Raskin Boston Bruins vieraili puolestaan Ottawassa.

Montrealissa Hurricanes hallitsi ottelutapahtumia vieden ottelun laukaukset nimiinsä peräti 33-22. Voittoputkeaan siitä ei ollut kuitenkaan jatkamaan, sillä Canadiens oli parempi lukemin 2-1, kiitos jälleen kerran Carey Pricen huippuillan.

Suomalaiset yössä

Ottelun alla Hurricanesin valmennusjohto oli päättänyt tehdä ketjumuutoksia, kun Teräväinen siirrettiin kakkosketjuun Elias Lindholmin ja Victor Raskin rinnalle ja Aho puolestaan jatkoi ykkösessä Jordan Staalin kanssa, saaden kolmanneksi lenkiksi Jeff Skinnerin.

Vaikka Teräväisen ketju vastasikin joukkueensa ainokaisesta, voidaan ketjumuutoksia kutsua täysin turhiksi. Ahon ykkösvitja jäi nimittäin ottelussa miinukselle ja ylipäätään molemmat suomalaiset olivat melkoisen yössä ottelussa.

Rask puolestaan joutui kokemaan kuluvalla kaudella ensimmäistä kertaa, että miltä tuntuu tappioputki. Bruins hävisi nimittäin edellisen ottelunsa St. Louis Bluesille ja tällä kertaa Ottawa Senators oli parempi numeroin 3-1.

Senators ratkaisi ottelun päätöserässä, kun se osui erän puolivälin tuntumassa kahdesti. Ylipäätään Bruinsille tappio oli jo kolmas viimeiseen neljään otteluun.