KHL-kaukaloista NHL:ään kuluvaksi kaudeksi palannut venäläishyökkääjä Alexander Radulov on todella osoittanut olevansa muuttunut mies.

Kaukana ovat ne ajat, kun NHL-kaukaloissa nähtiin kiukutteleva Radulov, joka loppujen lopuksi hyllytettiin pudotuspelien aikana Nashville Predatorsin toimesta ja palasi sen jälkeen takaisin Venäjälle.

Radulov nimittäin on vakuutellut kypsyneensä ihmisenä erittäin paljon, etenkin, kun hänestä on tullut isä ja se on myös näkynyt kaukalossa. Kokenut laituri on nyt pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua ja iskenyt niissä tehot 4+13.

Kaiken lisäksi käyrä on ollut koko ajan nousujohteinen, sillä lokakuun aikana hän iski yhdeksään otteluun pisteet 2+5, mutta on nyt kirjannut marraskuun kymmeneen otteluun tehot 2+8.

”Katsokaa, mitä tapahtui Brent Burnsille”

Radulov solmi Montrealiin kesällä ainoastaan yhden vuoden sopimuksen, koska pidempää pakettia hänelle ei uskaltanut yksikään NHL-seura tarjota miehen historian vuoksi.

Hurjan määrän KHL:ssä ruplia tahkonnut tienaa kuluvasta NHL-kaudesta 5,75 miljoonaa dollaria. Mikäli Canadiens haluaa pitää hänet, on pöytään lyötävä seuraavaksi hieman pidempää sopimusta ja todennäköisesti vähän korkeampi vuosipalkkakin.

Sen kanadalaisseura on näkemänsä perusteella varmasti valmis myös tekemään ja seuran kannalta erittäin positiivinen asia on se, että myös pelaaja itse on halukas jatkamaan Montrealissa.

– Hän pitää Montrealista ja fanit ovat hyväksyneet hänet todella nopeasti. En näe mitään syytä sille, miksi tämä suhde ei voisi jatkua, Radulovin agenttina toimiva Maxim Moliver totesi La Pressen haastattelussa.

– Jokainen pelaaja haluaa pitkän sopimuksen. Jos siis Canadiens haluaa lähestyä meitä pitkällä jatkosopimustarjouksella, me kuuntelemme varmasti. Katsokaa, mitä tapahtui Brent Burnsille. Asia ei ole yhtään sen erilaisempi perheelliselle miehelle, kuten Alex on.

Toisin sanoen, Moliver pyysi juuri kommenteillaan Canadiensia lähestymään asiakastaan kahdeksanvuotisella sopimustarjouksella, tai jollain sen suuntaisella ainakin.