Ensi kaudella NHL-urakkansa aloittava Vegas Golden Knights julkaisi toissa yönä (vihdoin) nimensä ja logonsa. Nimi ei kerännyt kovinkaan suurta innostusta, mutta logo sen sijaan oli laajalti pidetty. No, ei siitä sen enempää. Jos haluat kuitenkin lukea juuri tästä aiheesta enemmän, suosittelen suuntaamaan tänne.

Tällä kertaa otsikoihin on noussut seuran kirjava omistajien joukko. Jokainen vähänkin NHL:ää seuraava on varmasti perillä, että organisaation pääomistaja on nimeltänsä Bill Foley, mutta osakkeita on myös muillakin ihmisillä.

Kirjava joukko

ESPN:n Darren Rovellin mukaan osakkeita ovat hankkineet useat eri henkilöt. Näiden joukossa on muun muassa NFL-tähti Rob Gronkowski, joka edustaa New England Patriotsia.

Hän ei ole kuitenkaan ainoa omistaja, joka pelaa ammatikseen NFL:ssä, sillä myös Jacksonville Jaguarsin Prince Amukara on osakkeen haltija.

Samaiseen joukkoon lukeutuu myös entinen NHL-tähti Alexei Yashin sekä hänen pitkäaikainen kumppaninsa, näyttelijätär ja malli, Carol Alt.

Osakeomistajina on myös muita urheilijoita, kuten baseballia MLB:n Toronto Blue Jayssa pelaava Jose Bautista. Myös entiselle NHL-pelaajalle Mark Recchille myönnettiin alunperin osake, mutta hän joutui luopumaan tästä, koska mies työskentelee tätä nykyä Pittsburgh Penguinsille.