Jaromir Jagria ei olla yleensä tunnettu mistään kovinkaan idearikkaista Halloween-asuista, mutta tällä kertaa tshekkilegenda osui napakymppiin asullaan ja tanssillaan.

Aiempina vuosina Jagr on sekoittanut Halloween-asuihin mitä ihmeellisimpiä yhdistelmiä, joilla ei ole ollut mitään tekemistä toistensa kanssa.

Tällä kertaa hän kuitenkin osui nappiin valinnassaan. Läpsyt ja faaraon päähine nimittäin toimivat erinomaisesti keskenään yhteen.

Jo aiemmin Jagr kiusoitteli fanejaan Facebookissa, toteamalla, että tänä vuonna hänen asunsa ei tule sisältämään naamaria. Eikä se sisältänytkään, vaan hän luotti jääkiekkojumalan kasvoihinsa – kyllä, näin esimerkiksi Yahoo! Sports häntä tituleerasi – ja yhdisti siihen toisen hallitsijan, Faaraon.

Uskomattomat tanssiliikkeet

Jagrilla oli mukanaan myös Kleopatra, joka tässä kohtaa oli 24-vuotias malli Veronika Koprivova.

Illan edetessä 44-vuotias pelaajalegenda löysi tiensä myös tanssilattialla ja joku voisi sanoa, että siellä meno oli tavalla tai toisella tuhoisaa, laulusta puhumattakaan.

Mitä todennäköisimmin illan päätteeksi Jagr paineli kuitenkin treenaamaan, sillä kuten varsin hyvin tiedetään, hän ei pyhäpäivien vuoksi harjoittelemistaan skippaa.